Belægningsarbejde

Belægningsarbejde i Nordjylland

Den klassiske belægning kan se ud som om den er let at lave, men det kræver en hel del erfaring, beregninger og forarbejdning for at resultatet bliver som det skal.

Det kan være en indkørsel eller en terrasse, der skal belægges med sten. Med hjælp fra en professionel bliver du vejledt, så du får det bedst mulige resultat. Der er stor forskel på, hvilke flise eller sten du vælger og hvor de forskellige tinge egner sig bedst.

Desuden findes der mange forskellige mønstre og udformninger, der kan vælges imellem og du skal gerne ende med den, der passer allerbedst til dig.

Ring for et tilbud allerede i dag

Andre slags belægningsarbejde

Der findes rig mulighed for at lade fantasien få frit spil, når det kommer til belægningsarbejde. Med de rigtige materialer og den rigtige vejledning kan du skabe en have med mange forskellige rum og derved få den optimale udnyttelse ud af hele arealet.

Med forskellige underlag – om det er græs, træflis eller sten – kan der skabes en illusion af, at haven er opdelt i flere små områder. Der kan være forskellige niveauer, terrasser flere forskellige steder, eller et ‘legerum’ til ungerne.

Har du styr på den overordnede plan kan en erfaren brolægger hjælpe dig fra tegning til virkeliggørelse af dine drømme og ideer. Med kyndig vejledning sikre du dig de helt rigtige materialer og en finish du kan have glæde af i mange år fremover.

Det kan ses, når belægningsarbejde udføres af TM Anlæg & have

En flot og professionelt belagt indkørsel kan gøre en stor forskel for dit hus og vælger du at hyre en, der er uddannet indenfor belægning er du samtidig sikker på, at resultatet ser flot ud i mange år fremover.

Du har måske allerede plantegningen i hovedet – eller har haft en havearkitekt på projektet?

Med den rigtige brolægger sikre du dig, at det færdige resultat lever helt op til ideer og tegninger.

Ring til os for uforpligtende tilbud!

Rul til toppen