Havearbejde

havearbejde nordjylland

Når du sidder på terrassen på en lun sommeraften og nyder et glas velfortjent vin, er der ikke noget bedre, end at se ud over en smuk, velholdt have.

Når græsset er slået, kanterne klippet og hækken i vatter, så kan du slappe helt af og nyde fuglesangen med god samvittighed.

Skal vi også ordne din have?

Havemand Aalborg og Nordjylland

Grønne fingre er ikke noget vi alle er født med, men derfor kan man godt ønske sig en smuk og velholdt have. Når du vælger at hyre en professionel havemand, er du helt sikker på, at din have står helt skarp, så du kan slappe af, når du trænger til det. Bedene bliver luget, kanterne på græsset står knivskarpt og petangue banen er fuldstændig klar. Havemanden har været på besøg.

Forårsopdatering

I det tidlige forår er det helt optimalt at begynde at gøre haven klar til sommer. Der skal rives blade sammen, måske renses tagrende, plantes nye blomster og lægges løg. En havemand klarer alt fra opbygning af haven, vedligeholdelse og renovering.

Har du en drøm om at anlægge et rhododendronbed med ukrudtsdug og surbund kræver det en stor maskine til udgravning, der er masser af haveaffald, der skal køres væk bagefter og bedet skal fyldes med den rigtige slags jord inden de store planter skal i.

Med hjælp fra en havemand er det eneste du skal gøre, at nyde udsigten, når bedet er færdigt. Hullet er gravet og jorden fjernet, den nye jord er på plads sammen med ukrudtsdugen og de nye planter er plantet perfekt, så de ikke kvæler hinanden eller skal flyttes om få år.

Hækklipning

Hver år efter Sankt Hans skal hækken klippes – og for nogle haveejere er det en enorm opgave. Hækken kan være både høj og kraftig, så den skal skæres tilbage, for ikke at vokse helt ud på fortovet. Det klarer en havemand også – og den bliver helt lige oveni hatten.

Ring til os for uforpligtende tilbud!

Rul til toppen