Vedligeholdelse

Vedligeholdelse af have og fliser

En smuk have kræver en hel del vedligeholdelse, for at forblive smuk.

Naturen er som udgangspunkt vild og utæmmet – og det bliver en have også hurtigt, hvis ikke man er omhyggelig med at vedligeholde den.

Terrasse og indkørsel

Den fine nye belægning i din indkørsel eller på din terrasse holder ikke helt sig selv. For at stenene der er udvalgt, til projektet skal blive ved med at være ligeså flotte og farverige som den dag de blev lagt, kræver det, at du holder dem ved lige.

Fliserne taber hurtigt noget af deres farvespil og fugerne kan også i løbet af et års vejrforhold begynde at blive grønne og give grobund for mos og alger. Der vil de fleste af os rigtig gerne undgå. For både terrassen og indkørslen er med til at danne helhedsindtrykket af vores hjem, som gerne skal være i orden og lækkert.

Har du betalt for en havearkitekt, en havemand og måske også en anlægsgartner, så er det rigtig ærgerligt at lade stå til og se haven vokse over hovedet på dig mens fliserne bliver triste og matte.

Hjælp at hente

Med den rigtige forebyggende og opfølgende behandling er det let at sørge for, at haven og fliserne i den er vedligeholdt og derved forbliver pæne og rene i flere år. Men det kræver også tid og de rigtige præparater og det kan være en jungle at manøvrere rundt i for en lægmand.

Derfor er det godt givet ud at kontakte en professionel, der kan hjælpe dig med at vedligeholde haven og fliserne, så du kan få den fulde glæde af det hele i mange år fremadrettet.

Det kræver nemlig sin mand, at sørge for, at det bliver gjort helt rigtigt, så resultatet blive helt efter bogen.

Ring til os for uforpligtende tilbud!

Rul til toppen